Srpska estrada otkriva kada su imali prvi seks, gde i sa kime

Izvor: Luftika.rs, 16.Maj.2022, 18:13

Srpska estrada otkriva kada su imali prvi seks, gde i sa kime

Mnoge poznate ličnosti sa srpske estrade bez ustručavanja su opisale kako je izgledao njihov prvi seksualno odnos. Portal Stil probrao je najzanimljivija svedočanstva, a mi vam ih prenosimo u celosti:
Suzana Mančić nije krila da je jedva čekala da ima prvi seks.
– Meni je prvi put bilo prelepo, a izgubila sam nevinost sa 16 godina. Toliko sam bila zaljubljena u tog dečka da sam želela samo njemu da se dam – rekla je jednom prilikom voditeljka.

Voditelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Ognjen Amidžić je sa 15 godina imao prvi seks, te je istakao je da je bio jako smotan i da to „nije ličilo ni na šta“, a dogodilo se u stanu dok mu roditelji nisu bili tu.
Foto: Glas Podrinja Folk diva Ceca Ražnatović je pre nekoliko godina otkrila da je nevinost izgubila tek kad je postala punoletna i da nije bila oduševljena.
Printscreeen/Kurir TV Ivana Selakov je, poput Cece, sačekala da napuni 18 godina, a pevačica je srećna što je sačekala da baš sa dečkom sa kojim je bila dugo prvi put spava sa muškarcem.
Pevačica Nataša Bekvalac je u jednoj emisiji pričala kako je sa svojim prvim dečkom imala i prvi seks, malo posle svog 16. rođendana.
Printscreen: Pink TV Marija Šerifović je u svojoj knjizi otkrila najintimnije stvari iz spavaće sobe, kao i to da je nevinost izgubila sa 18 godina sa prijateljem. Kako je napisala, nije je previše bolelo, a pravi orgazam je doživela tek iduće godine sa ženom.
Foto: Andreja Damnjanović Vesna Zmijanac poverila se da je prvi seks imala sa nastavnikom matematike koji joj je predavao u srednjoj školi! Razlika u godinama, osuda okoline i rizik da zbog toga njen nastavnik dobije otkaz, kako kaže, nisu je interesovali.
– Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju, na koga sam mislila dok sam odlazila kod majke u Beč i kog sam jedva čekala da vidim kad sam se vraćala – otkrila je Vesna.
Prema pisanju portala hercegovina.info, Zdravko Čolić je svoju nevinost izgubio sa jednom čobanicom i to na livadi.
FOTO: Damir Dervišagić – Prvi seks sam doživeo s jednom čobanicom na livadi. Nisam badava Bosanac! Okolo je bio neki kamenjar, u blizini rečica, čista idila. Tim seoskim devojkama koje su čuvale ovce, kao dete iz grada bio sam jako simpatičan. Meni je i pre toga seksualnost visila u vazduhu. U okolini Mostara postoji mesto Potoci gde su me više puta „napale“ starije devojke – prisetio se Čola.
Ovo je lista 5 najbogatijih poznatih ličnosti u Srbiji

Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.