Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAŠU VODITELJKU MUŽ JE GODINAMA MALTRETIRAO: Procurio njihov INTIMNI SNIMAK, a ovo se dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA

Suzana Mančić osam godina je bila u bračnoj zajednici sa članom grupe “Sedmorica mladih” Nebojšom Kunićem sa kojim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju. Njih dvoje su bili poznati i po intimnom snimku koji je isplivao na svetlost dana. Dok se nisu razveli, niko nije znao šta se dešava “iza zatvorenih vrata“. Naime, čuvena The post NAŠU VODITELJKU MUŽ JE GODINAMA MALTRETIRAO: Procurio njihov INTIMNI SNIMAK, a ovo se dešavalo IZA ZATVORENIH VRATA appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IVAN MARINKOVIĆ JAVNO ISPROZIVAO VODITELJKU PAROVA: Proganjala si ljude, sad sedi i KE*AJ! Čeka se njen ODGOVOR!

Izvor: Scandal.rs, 11.Okt.2019, 14:57

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković, opleo je po aktuelnoj voditeljki “Parova”, Jeleni Maćić. Iako je učestvovao u nekoliko sezona šou programa koji Maćićeva vodi, Marinković se nije libio da otkrije svoje mišljenje. Naime, Jelena je za jedne domaće novine prokomentarisala nekadašnje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.