Izvor: Blic, 09.Maj.2021, 12:29

"Izgubila sam 3 sina, jednog sam rodila u 6. mesecu trudnoće" Suzana Mančić o TRAGEDIJAMA: "Doneli su mi da potpišem umrlicu, bila sam u lokvi krvi"

Voditeljka Suzana Mančić ispričala je u svojoj ispovesti da je godinama pre rođenja ćerke Teodore i Natalije, vodila borbu za potomstvo. Naime, tri puta je izgubila bebu, a lekari su sva tri puta rekli da je reč o sinovima.
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"PROBUDILA SAM SE U LOKVI KRVI!" Suzana Mančić o GUBITKU TRI SINA: "Mislila sam da ću UMRETI!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021

"Uhvatila me je panika..!"..Voditeljka Suzana Mančić danas uživa sa dve naslednice Natalijom i Teodorom, a pre nego što je dobila njih vodila je veliku borbu sa potomstvom...Kako je u svojoj bolnoj ispovesti ispričala, tri puta je izgubila bebu, a lekari su joj svaki put rekli da su u pitanju bili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.