Zbog ljubavi se gojim

Izvor: Mondo, 16.Apr.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog ljubavi se gojim"

TV voditeljka Suzana Mančić (61) u intervjuu za "Gloriju" otkrila je da voli da jede, da se goji kad je zaljubljena, zašto prezire kecelju i šta nikada nije uspela da spremi kako treba.

Suzana Mančić raduje se svakom novom danu, uživa u životu, a to uključuje i ljubav prema dobrom zalogaju. Stalno istražuje nove recepte i proba nova jela, posle kojih, vođena čvrstom voljom, započinje dijetu kako bi zadržala dobru figuru.

"Ko voli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da jede, taj voli i da priča o hrani, prati recepte, gleda specijalizovane TV emisije, zanima se za gastronomiju u svakom pogledu. E, taj tip sam ja. Uvek me radovalo kad pronađem dobar recept, pa i sada, i uglavnom me privuku jela koja lepo izgledaju, a prave se jednostavno. Kada se pojavio Džejmi Oliver sa svojim serijalom o kulinarstvu, moje ćerke Teodora i Natalija i ja bile smo omađijane. Trajalo je to neko vreme dok nismo shvatile da više jedemo i dobijamo na težini, jer te emisije bude apetit i kulinarsku kreativnost, pa smo prestale da ih pratimo. Mene posebno fasciniraju serviranje i dekoracija, pošto mi to nikada nije polazilo od ruke. Uvek mi u tanjiru nešto stoji nakrivo. Čak ni pitu ne umem lepo da isečem, mada znam skoro sve da skuvam", ispričala je nekadašnja Loto devojka za "Gloriju".

Oduvek na dijetama

Suzana kaže da je još u gimnaziji počela da drži dijete, da godinama nije jela hleb i čokoladu, ali da je sada naučila da uravnoteži sklonost ka hrani i želju da kontroliše težinu.

Suzana je otkrila da obožava hranu, da može da jede čak i kada nije gladna, samo ako joj nešto lepo miriše i deluje joj privlačno. Kaže da je probala razne specijalitete iz celog sveta, među kojima žabe, razna jaja, od ptica do divljači.

"Mislim da se tu jedino nije našlo meso zmije, ali i to ću naručiti prvom prilikom".

Mančićeva kaže da se mnogo puta u životu uverila da između stomaka i srca postoji čvrsta veza.

"U mom slučaju ta veza je vrlo jasna. Kada se zaljubim, ja se gojim. Srećna sam, volim da uživam, pa i da jedem. Kada sam upoznala sadašnjeg partnera, Simicu, ugojila sam se čak 17 kilograma. Pre nekoliko godina morala sam ozbiljno da se pozabavim tim viškom kilograma, a i povišenim vrednostima holesterola. Mnoge stvari sada, među kojima i moju omiljenju guščiju džigericu, konzumiram ređe nego što mi je želja".

Voditeljka kaže da gotovo sve zna da spremi, ali da je u svađi sa sarmom.

"Sve umem da napravim, izuzev sarme. Nikada mi nije pošlo za rukom da je savijem. Svaka bi se raspala u mom dlanu. Poslednji put sam probala da ih savijem davno u Moskvi. Prvi red sam nekako i složila, ali drugi je bio katastrofa. Na kraju sam sve sasula u šerpu, ispekla musaku i oprostila se od ideje da ikada više skuvam sarmu".

Mančićeva voli posuđe, ali ne i kuhinjski "alat".

"Kecelju prezirem jer je ona za mene simbol ženske potčinjenosti. Nemam ni oklagiju. Kada mi zatreba, izoklagijam sve čistom flašom od vina. Ali, zato obožavam posuđe, šerpe, servise, čaše, tiganje. Imam brdo toga, ali i dalje kupujem".

Podsetite se šta je Suzana ranije rekla za MONDO TV o starletama...



Izvor: MONDO

...o društvenim mrežama i još ponečemu...



Izvor: MONDO
Pogledaj vesti o: Suzana Mančić

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.