Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2012, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Survivor” koban za ljubavne veze: Sebastijan Flajs raskinuo sa dugogodišnjom devojkom!

Učesnik “Survajvera” Sebastijan Flajs upao je u ljubavnu krizu. Hrvatski snouborder i devojka sa kojom se zabavlja 10 godina odlučili su da naprave pauzu kako bi videli da li vredi da ljubavi daju novu šansu. Ova saznanja potvrdio je i Sebastijan, koji nije želeo detaljnije da komentariše odnos sa devojkom. - Tačno je da smo [...]

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Vip Survivor: Sebastijan raskinuo sa devojkom posle 10 godina zabavljanja

Izvor: Svet plus, 09.Apr.2012

Hrvatski snouborder i učesnik rijalitija "Survivor " Sebastijan Flajs, nakon povratka sa Kostarike raskinuo je vezu sa devojkom posle deset godina zabavljanja. Sebastijan nije želeo da komentariše razloge, ali je demantovao da su sukobi nastali zbog učešća u rijalitiju.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.