Ženska mreža SSP traži obrazloženje kako je nagradu Jaka žena dobila i Jovana Jeremić

Izvor: Beta, 04.Okt.2022, 05:21

Ženska mreža SSP traži obrazloženje kako je nagradu 'Jaka žena' dobila i Jovana Jeremić

 Ženska mreža Stranke slobode i pravde (SSP) u Subotici zatražila je danas od pokrajinskog sekretara za privredu i turizam Nenada Ivaniševića da obrazloži po kojim kriterijumima se medju dobitnicama nagrade "Jaka žena", pored dve Subotičanke, našla i voditeljka televizije Pink Jovana Jeremić."Pitamo se na koji način je ona doprinela jačanju položaja žena, da li možda time što je muško-ženske odnose svela na robnonovčanu razmenu", naveo je SSP u saopštenju za javnost.U toj stranci ocenjuju da vlast u Srbiji, uz pomoć televizija Pink i Hepi i tabloida Informer, već dugi niz godina "dezinformiše narod i time dovodi do nacionalnog zaglupljivanja"."Da li je voditeljka Pinka dobila to priznanje zato što redovno ugošćava u svojim emisijama osobe poput D.J. Vučićevića, koji nipodaštava sve žrtve silovanja, objavljujući intervju sa silovateljem-zločincem ili poput Dragoslava Bokana koji napada i omalovažava ženu zbog nacionalne pripadnosti", upitao je SSP.Nagrade su nedavno dodeljene na Paliću i Subotičankama, odbojkašici Nini Mandić i osnivačici udruženja "Autizam" Suzani Skenderović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nikezić (SSP): Pogrešna odluka Vlade Srbije o ukidanju ograničenje maloprodajne cene mleka

Izvor: Beta, 04.Okt.2022

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić ocenio je danas da pogrešna odluka Vlade Srbije o ukidanju ograničenje maloprodajne cene mleka i da bi bilo bolje da je povećana subvencija i otkupna cena, a ograničena trgovačka marža."Srpskom seljaku se zato i dalje ne isplati da drži...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.