Železničar gostuje Spartaku: Da pokažemo sportski inat

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železničar gostuje Spartaku: Da pokažemo sportski inat

Kao priliku za popravni rukometaši Železničara vide duel protiv Spartaka, koji igraju u subotu, 19. oktobra. Spartak je u prošlom kolu preokrenuo i izvukao bod u Kikindi, dok je "Želja" izgubio gotovo dobijen meč, pa trener Đorđe Teodorović smatra da će za dva boda u Subotici morati da se pomuče i pokažu "neku vrstu sportskog inata".
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

PLS - Kragujevčani došli u situaciju da igraju ''derbi začelja'', a onda ih očekuju još dva teška gostovanja (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2019

Imaju li fudbaleri Radničkog 1923 snage da makar nagoveste izlazak iz krize?..Umesto da uhvati priključak sa ekipama iz gornjeg dela tabele, kragujevački Radnički je posle poraza na svom terenu prošlog vikenda protiv Novog Pazara (0:1) pao tek na 14. poziciju na tabeli Prve lige Srbije...U subotu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.