ŽESTOKA BORBA! Evo ko će se BORITI u duelu za opstanak! OVO su NOMINOVANI zadrugari za ovu nedelju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2019, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOKA BORBA! Evo ko će se BORITI u duelu za opstanak! OVO su NOMINOVANI zadrugari za ovu nedelju!

Biće opako!

Kao i svakog petka, u rijaliti programu "Zadruga 2" održavaju se nominacije. Ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao je za svoje potrčke dve ljute suparnice Anu Korać i Aleksandru Subotić.

Poznat je sukob između Ane i Aleksandre zbog ljubavnog trougla sa Davidom Dragojevićem, pa je ova nedelja i te kako protekla turbulentno u izolaciji.

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića u Belu kuću, učesnici su birali jednog potrčka koji će se boriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ostanak u "Zadruzi", a potom je svoj glas dala i publika koja je odabrala drugog nominovanog.

Aleksandra Subotić je učesnica koja je prikupila više glasova od strane zadrugara, te je ove nedelje prva nominovana (14 glasova za Aleksandru, a 12 za Anu).

- Nemam šta da kažem. Oni koji su rekli nešto lepo hvala im, meni to znači. Ja znam ko sam ja i svesna sam svojih mana i vrlina - rekla je Aleksandra.

Pored toga, i publika je dala svoj sud. Naime, publika je odabrala Marka Petruševića Petrućija da se bori u duelu sa Aleksandrom za opstanak u kući.

Izbacivanje iz "Zadruge" je standardno zakazano za subotu veče kada će se saznati ko napušta imanje u Šimanovcima na oko mesec dana pre kraja rijalitija.

Dok se Luna bori u Zadruzi, pogledajte šta Gagi radi NA ULICI! Isplivao snimak koji je ZAPALIO INTERNET (VIDEO) 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.