Izvor: Press, 10.Dec.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZERINA POSLE NERVNOG SLOMA NE LIČI NA SEBE! Potpuno izobličena gleda u JEDNU TAČKU i ćuti

Zerina nije bila u stanju da govori nakon što je Aleksandra otkrila da je Hećova bila žrtva silovanja
Aleksandra Subotić celom svetu noćas je otkrila tajnu koju je Zerina Hećo pokušavala da sakrije, a reč je o tome da je pre više godina bila žrtva silovanja!
Nakon žestoke svađe koja je umalo završila i tučom, Zerini je pozlilo. Hećova je prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << urlala u suzama, da bi kasnije u toaletu i povraćala. Luna Đogani i Jelena Krunić pomogle su joj da se smesti u krevet, a Zerinin dečko Bane Čolak iskoristio je momenat slabosti kako bi joj se približio.



- Smiri glavicu, polako. Je*ali smo im ja i Matora majku, sve će da bude u redu - rekao joj je Čolak, ali Zerina nije reagovala ni na čije reči.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.