ZAVRŠENA OBDUKCIJA BRAČNOG PARA: Poznato kako su supružnici nastradali

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠENA OBDUKCIJA BRAČNOG PARA: Poznato kako su supružnici nastradali

Obdukcija tela ubijene Svetlane Zolnajić (46) iz Aleksandrova kod Subotice završena je juče, a kako se nezvanično saznaje, utvrđeno je da je Svetlana ubijena hicem iz pištolja u grudi, nakon čega je bačena u šaht na imanju pevačice Darije Stanojević, na putu između Subotice i Palića.

Prema rečima izvora, gotovo je izvesno da je Svetlanu usmrtio suprug Dragan Zolnajić (53), koji je u sredu izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu iz pištolja.

- Kockice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se polako sklapaju i zasad se veruje da je Dragan ubio Svetlanu 16. novembra, nakon čega se četiri dana pretvarao da je ona nestala, da bi 20. novembra i on nestao. Porodica je osam dana tragala za Zolnajićima, a 28. novembra Dragan se ubio - kaže sagovornik i dodaje da se sumnja da je Dragan presudio sebi iz istog oružja iz kog je prethodno pucao supruzi direktno u srce.

- Rezultati obdukcije još nisu predati Višem javnom tužilaštvu u Subotici, koje vodi istragu. Nezvanično se pominje da je nesrećna Svetlana, pored prostrelne rane na grudima, imala i prerezan grkljan. Proverava se da li je Dragan prvo pokušao da zakolje Svetlanu, pa je onda dokrajčio pucnjem iz pištolja.

Tužilaštvo i policija još uvek se zvanično nisu izjasnili o smrti supružnika, pa je sve ostalo na nivou spekulacija - objašnjava izvor. Motiv za brutalno ubistvo i samoubistvo najverovatnije je ljubomora.

- Svetlana i Dragan su godinama bili u braku, imaju troje odrasle dece. Priča se da je Svetlana kobnog dana rekla Draganu da će ga ostaviti jer je našla drugog. Navodno, on to nije mogao da podnese, pa ju je ubio, a potom smislio čitavu farsu o nestanku, pokušavajući da prikrije zločin - kaže izvor.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.