ZAKAZALA OPERACIJU! Aleksandra Subotić opet ide pod nož! Evo ŠTA će korigovati! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKAZALA OPERACIJU! Aleksandra Subotić opet ide pod nož! Evo ŠTA će korigovati! (VIDEO)

Spremna za promenu!

U zabavnoj emisiji ,,Amidži šou" tokom igre pod nazivom "Koliko se dobro poznaju" superfinalisti su trebali da kažu kakvu estetsku korekciju je Aleksandra Subotić planirala da uradi nakon rijalitija.

- Aleksandra, šta bi sledeće pitanje korigovala na sebi? - Nos, jagodice, g*zu ili grudi - glasilo je pitanje.

- Čekam da se mama čuje sa doktorom. Želim da mi smanje grudi. Smršala sam, Veoma me bole leđa od ovolikih grudi. Sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ovo jaka petica, makar da smanjim za jednu veličinu - rekla je Aleksandra.

Stanija Dobrojević je razumela da se ovo pitanje odnosilo na Maju Marinković, pa nije dala tačan odgovor, dok je Marko Miljković istakao da je nasumično dao odgovor.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.