ZAGRMELA SUBOTIĆKINA SESTRA! Aleks, Ljuba i Karađorđe NISU moja porodica! Evo zašto! A HAPŠENJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAGRMELA SUBOTIĆKINA SESTRA! Aleks, Ljuba i Karađorđe NISU moja porodica! Evo zašto! A HAPŠENJE...

Ne želi da ima ništa sa njima!

U medijima se pojavila vest da je Gorana Subotić zbog posedovanja droge uhapšena zajedno sa svojim dečkom, kod kog živi u Kaluđerici, ona tvrdi da to nije tačno.

- To su budalaštine! Doživela sam veliku neprijatnost na poslu kada je došao direktor i pitao me za to jer mu nije bilo jasno kad sam uhapšena pošto radim. I moj dečko je bio u čudu. Samo nam je to još falilo, dosta nam je što su ovi u rijalitiju i stalno me spominju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Došlo mi je da pozovem Pink i tražim da naprave ugovor sa ovo troje da moje ime više ne izgovaraju. Niko od njih me ne zanima i ne želim da me mešaju ni u šta. Vidim da je svima njima dosadno, ali neka se zaposle negde umesto što odlaze u rijaliti. Za radnika uvek ima posla, ali za neradnike teško.

- Srboljub je pričao da me je dečko tukao, a to su gluposti. Mi šest godina živimo zajedno i super se slažemo. Ja se mnogo nerviram kada me bilo ko od njih spominje. Svi su oni idioti i nemaju pametnijeg posla nego da blate moju porodicu. Pod tim mislim na porodicu mog dečka, koja je i moja jedina porodica. Ovi ostali me ne zanimaju. Ja sam se udaljila od svih i ne interesuju me ni Aleksandra ni Ljuba ni Karađorđe. Aleksandra je bila u Kaluđerici, ali nije našla vremena da se javi sestri iako zna gde živim. Zato sam se i odvojila od svih njih, neću da pravim budalu od sebe kao što oni rade, meni to ne treba - kaže Gorana, koja iz tog razloga ne želi da gostuje u emisijima kao podrška porodici, a kamoli da uđe u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.