VIDEO, FOTO: Uhapšena narko banda u Novom Sadu i Subotici, među članovima i policajci

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2016, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO, FOTO: Uhapšena narko banda u Novom Sadu i Subotici, među članovima i policajci

Novosadska policija, Uprava kriminalističke policije, Žandarmerija i Sektor unutrašnje kontrole uhapsili su šest članova organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za trgovinu narkoticima i zaplenili znatnu količnu droga, oružja, eksplozivnih sredstava i municije, kao i četiri vozila.

U sinhronizovanim akcijama u Novom Sadu i Subotici uhapšeni su  M. T. (38) iz Novog Sada i V. J. (34), Ž. K. (54) i A. K. (1966) iz Subotice, kao i policajci A. P. (40) i S. D. (37).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />


U ovoj akciji otkrivena je laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga i zaplenjeno 20 kilograma opojne droge, više od 115 hiljada tableta koje spadaju u grupu psihotropnih supstanci, četiri pištolja i dva prigušivača, oko pet stotina metaka, šest detonatorskih kapisli, četiri automobila i 40.000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal.

Autor: 021
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.