Uplašila sam ga se, radio je ružne stvari! Aleksandra Subotić ISPRIČALA Maji ovo, a ona OSTALA ŠOKIRANA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2019, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uplašila sam ga se, radio je ružne stvari!" Aleksandra Subotić ISPRIČALA Maji ovo, a ona OSTALA ŠOKIRANA!

Nije znala šta da joj kaže.

Aleksandra Subotić je iza sebe ostavila veoma turbulentnu nedelju. Ona je najpra izabrana za potrčka zajedno sa svojim bivšim momkom Davidom Dragojevićem, a potom je izglasana od strane zadrugara da se sa Pavlom Jovanovićem bori za opstanak u rijalitiju.

Aleks je sve to uspela da prebrodi i izađe kao pobednik, tako što se vratila u rijaliti, ali izgleda da je stres uticao na njeno tranutno stanje i zbog toga noću ima košmare. Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od njih je danas prepričala Maji Marinković.

- Sanjala sam kako sam u nekoj spavaćoj sobi i ta soba ima puno fioka i ogledala. Taj sto za šminkanje pripada nekom čoveku koji je radio neke ružne stvari. I ja otvaram taj sto i tamo neke štikle zlatne, neki kamen, neke sveće. Ja imam trip da je to poklanjao nekoj devojci. Tu se ne zna šta je lepše i tu neki majmun grize tu sveću. Imam neki stari telefon i neki lik mi se javi na Vajberu. Ja sam se uplašila od njega. Ja u snu odlazim kod njega i tamo neka devojka koja je veoma ružna i ja uđem u taj krevet i tu sam se već probudila. Mršava devojka i veoma je ružna - prepričavala je Aleksandra.

Maja je bila iznenađena ovom pričom ali nije znala da odgonetne san.

Celu situaciju pogledajte ovde.

NAJS*KSI SRPKINJA otišla u teretanu - tamo je nastao SNIMAK koji muškarcima ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.