Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2019, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ?! Zasijao PRSTEN na njenoj ruci, a ona se oglasila i progovorila O SVADBI!

Ljuba Pantović dugo je u vezi sa izvesnim Mirkom, kog su svi u rijalitiju zvali “Švedska”, a Aleksandra Subotić je objavila fotografije sa njim na društvenim mrežama. Ipak, fanovi su primetili jedan detalj. Na Ljubinoj ruci zasijao je prsten, pa su mnogi posumnjali da se Aleksandrina majka udaje za dugogodišnjeg izabranika. Pantovićeva je dala samo The post UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ?! Zasijao PRSTEN na njenoj ruci, a ona se oglasila i progovorila O SVADBI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ALEKSANDRA JE TVRDILA KAKO ONA IMA POVLASTICE U ODNOSU NA NJU: Evo kako izgleda Gorana Subotić, druga Ljubina ćerka

Izvor: Scandal.rs, 06.Avg.2019

Ljuba Pantović pored Aleksandre ima i ćerku Goranu, a sada je otkrila u kakvim je odnosima sa njom. Ćerka Karađorđa Subotića i bodibilderke ne voli da se eskponira u javnosti, a Ljubu je u emisiji gledateljka napala i pitala je kako se slaže sa Goranom. – U odličnim smo odnosima – rekla je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.