‘UDAJ SE ZA MENE’ CRNO NA BELO! Ovo je dokaz da je David JAVNO ZAPROSIO Aleksandru! (FOTO)

Izvor: Svet, 20.Maj.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘UDAJ SE ZA MENE’ CRNO NA BELO! Ovo je dokaz da je David JAVNO ZAPROSIO Aleksandru! (FOTO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević su uživali u svojoj ljubavi godinu dana i šest meseci, a onda je prste umešala Ana Korać i veza ovo dvoje zadrugara je doživela krah. Dragojević je, inače, bio veren za Aleksandru, a u planu je bio i brak i osnivanje porodice.
Iako David negira da je želeo da oženi Aleksandru i da je i prsten bila velika farsa kako bi je spasio od negativnih komentara njegove porodice, isplivao je dokaz koji govori potpuno suprotno tome.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << />
Naime, na stranici koja podržava ljubav Aleksandre i Davida, osvanula je fotografija koja pokazuje da je Dragojević i te kako bio zaljubljen u svoju tadašnju devojku, a da je bio potpuno opijen njenom lepotom dokazuje i javna prosidba putem društvenih mreža, na kojima joj je kratko i jasno poručio: “Prelepa si! Udaj se za mene!”.
Čini se da je Dragojević već tada imao ozbiljne namere sa Subotićevom iako u Beloj kući “prodaje” potpuno drugačiju priču.
 
SvetRajko Ristić
The post ‘UDAJ SE ZA MENE’ CRNO NA BELO! Ovo je dokaz da je David JAVNO ZAPROSIO Aleksandru! (FOTO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.