U TEŠKOM STANJU, VEOMA BOLESNA?! Napali Aleksandru Subotić, a onda joj se DOGODILO ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U TEŠKOM STANJU, VEOMA BOLESNA?! Napali Aleksandru Subotić, a onda joj se DOGODILO ovo!

Bez izlaza!

Nakon što je javno iznela informaciju o silovanju Zerine Hećo, Aleksandra Subotić je na sebe nanela veliki gnev zadrugara. Niko ne odobrava ovaj Aleksandrin čini, a Lepi Mića i Matora su je javno nazvali najvećim zlom u Zadruzi, dok su Davida okarakterisali kao nekoga ko radi samo ono što mu se kaže.

 Aleksandra se usled ovih stresnih situacija teško razbolela i dobila dijareju. Stres je učinio svoje, a ona kako kaže David nema adekvatnu medicinsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negu.

On se danas dok su trajale karaoke požalio Aleksandrinom ocu, Karađorđu Subotiću.

- Ima dijareju, bolesna je, ide osam puta u wc, pod stresom je, boli je zub, nije išla na kontrolu, oni joj šalju ovo - rekao je David pokazujući na toplomer.

Celu situaciju pogledajte na videu.

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.