Izvor: RTS, 13.Avg.2020, 10:28

U Subotici uhapšena četvoročlana grupa osumnjičena za prodaju narkotika

Subotička policija uhapsila je četvoročlanu kriminalnu grupu koju sumnjiči da je prodavala narkotike na teritoriji grada.
Uhapšeni su S. M.(24), S. B.(35), B. E.(33) i S. S.(32), svi iz Subotice navodi se u saopštenju policije tog grada.

Prilikom pretresa stana S. M. policija je zaplenila 200 grama spida i 70 grama marihuane, a u stanu S. B. pronađeno je 333 grama marihuane i 54 tablete ekstazija.
U stanovima dvojice uhapšenih zatečene >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su i digitalne vagice i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.
Policijski službenici su u stanu B. E. zaplenili 137 grama marihuane, 95 grama spida, 166 tableta ekstazija, šest grama metafetamina i manju količinu kokaina, a kod S. S. 11 grama kokaina, manju količinu ekstazija i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge, navodi se u saopštenju .
Osumnjičenoj četvorki je određen policijski pritvor u trajanju od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijaviu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠENA OPASNA NARKO GRUPA U SUBOTICI: Policija upala u stan i zatekla veću količinu droge (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020

Uhapšeni su S. M.(24), S. B.(35), B. E.(33) i S. S.(32), svi iz Subotice...Subotička policija uhapsila je četvoročlanu kriminalnu grupu koju sumnjiči da je prodavala narkotike na teritoriji grada...Prilikom pretresa stana S. M. policija je zaplenila 200 grama spida i 70 grama marihuane, a u stanu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.