U Opštoj bolnici u Subotici hospitalizovano 99 osoba, pet na respiratoru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2020, 10:44

U Opštoj bolnici u Subotici hospitalizovano 99 osoba, pet na respiratoru

U Opštoj bolnici u Subotici hospitalizovano je 99 pacijenata, od čega je pet na respiratoru, a ukupno se osam nalazi u jedinici intenzivne nege, izjavio je jutros direktor te zdravstvene ustanove Slobodan Puškar.

Kako je Puškar rekao za RTS, sva odeljenja bolnice normalno funkcionišu i pacijenti se redovno zbrinjavaju u nonkovid, odnosno u zelenom delu bolnice.

"Svi mogu i biće zbrinuti. Značajan deo ljudstva je angažovan u kovid sistemu bolnice. Uz zaista veliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naprezanje ljudstva uspevamo da ispunimo sve", naveo je doktor Puškar.

Kako ocenjuje, situacija u tom gradu je i dalje nepovoljna, ali su se ipak brojke stabilizovale.

Puškar kaže da se kriva zaravnila i dodaje da su građani shvatili preporuke Kriznog štaba, što se direktno odražava na broj prijema i hospitalizovanih u bolnicama.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotica: Hospitalizovano 99 obolelih od virusa korona, petoro na respiratorima

Izvor: Radio 021, 05.Avg.2020

U Opštoj bolnici u Subotici hospitalizovano je 99 pacijenata, od čega je pet na respiratorima, a ukupno se osam nalazi u jedinici intenzivne nege, izjavio je jutros direktor te zdravstvene ustanove Slobodan Puškar...Kako je Puškar rekao za RTS, sva odeljenja bolnice normalno funkcionišu i pacijenti...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.