Tresli su me i TUKLI, STRAH ME JE DA ĆE SE VRATITI: Strašna ispovest bake koju su ISPREBIJALI zbog 3.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 06:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tresli su me i TUKLI, STRAH ME JE DA ĆE SE VRATITI: Strašna ispovest bake koju su ISPREBIJALI zbog 3.000 dinara

Baka živi sama u svojoj kući u subotičkom naselju Radanovac.

Amalia Sakač (88), starica koju su u noći između subote i nedelje, napali i opljačkali razbojnici u njenoj kući u subotičkom naselju Radanovac, još je u šoku i strahu od torture koju je doživela.

Baka Amalka, kako je zovu u kraju, inače živi sama u Ulici Vuka Mandušića i u subotu oko dva sata posle ponoći probudila je treska i galama. Ubrzo je postala žrtva dvojice obesnih muškaraca, starih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 30 godina po njenoj proceni, kao i starije žene.

Razbojnici su joj tražili novac, vikali su na nju, udarali je pesnicama, snažno hvatali za ruke, tresli je, pretili joj smrću.

Posle svega što je preživela te noći boji se da bude sama u kući zbog čega je napustila svoj dom i živi trenutno kod sina, a dan provodi u njihovoj krupari.

- Pomažem malo sinu, ali još imam strašne slike pred očima. Bilo ih je troje, dva muškarca i jedna žena. Upali su tako što su razvalili vrata. Zgrabili su me, nisam uspela ni da se snađem. Tražili su mi novac. Govorila sam im da nemam novca, a oni su vikali da lažem - priča baka Amalka.

Na njenom licu, preko oka vidljiva je velika modrica, a ima ih i po rukama.

- Ni sama ne znam šta mi je sve prolazilo kroz glavu. Ponavljali su da će me ubiti ako im ne dam novac. Onda su počeli da preturaju po svemu, ali su to radili besno i tako što su sve bacali. Prevrnuli su sve stvari. U ormanu su našli torbu u kojoj je bilo 3.000 dinara. To su uzeli i tražili da im dam još - priča vidno uznemirena žena.

Nakon premetačine i još iživljanja nad staricom trojka je napustila njenu kuću.

- Odahnula sam. Uzela malo vazduha, skupila snage i nazvala sina. On je dojurio do mene, a došla je i policija. Mislim da bih prepoznala te ljude koji su me napali. Nadam se da će ih policija pronaći i da više nikada nikome neće učiniti zlo. Mene je strah. Ne može biti svejedno posle takve situacije - zaključuje baka Amalka.

U PU Subotica potvrdili su medijima da je obavljen uviđaj u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i da intenzivno tragaju za počiniocima ovog krivičnog dela.

Komšije baka Amalke kažu da su čuli lavež psa te noći i videli policiju, ali ne znaju šta se dogodilo.

- Žao nam je baka Amalke. Nismo znali da su je napali. Osim laveža pasa oko dva, tri sata ujutru ništa drugo nismo čuli. Ima često sumnjivih prolaznika u našoj ulici - zaključio je jedan od komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.