Traži moju MALOLETNU DECU, ne mogu da živim! Aleksandra Subotić na meti progoniteljke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 09:13

"Traži moju MALOLETNU DECU, ne mogu da živim!" Aleksandra Subotić na meti progoniteljke!

Iznela sve u javnost!

Aleksandra Subotić prolazi kroz užasnu psihičku torturu, a detalje je iznela u javnost na društvenoj mreži Instagram.

Izvesna gospođa proganja bivšu rijaliti-takmičarku, ali i njene prijatelje i porodicu.

- Ova luda žena koja uznemirava moje prijatelje, porodicu, familiju, tražeći sliku od moje dece je ponovo počela sa istim radnjama. Iako sam bila u prilici da čujem njeno izvinjenje kada je došla do broja telefona od jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od članova porodice mog muža. Ovo je poslednje upozorenje - prva sledeća poruka i biću prinuđena da vas prijavim policiji Srbije, a kada budem dolazila u Crnu Goru, pošto je gospođa odatle, i u Crnoj Gori - istakla je Aleksandra uz deo poruke koji žena šalje ljudima koji su povezani na bilo koji način sa Subotićevom.

- Bićete pozvani na sud u svojstvu svedoka jer dotična je tužena zbog neistina koje je pričala o meni... Ja sam žena koja je operisana od karcinoma materice, skinuli su mi dojku pre tri godine... Kada me je prozvala za strašne stvari od stresa sam dobila karcinom želuca - pored ostalog piše u porukama žene čiji je identitet Sandra kasnije i otkrila jer je tražila fotografije njene dece.

- Gospođa pored toga što uhodi i što se lažno predstavlja i traži slike maloletne dece, kleveće me za gadosti! Stidite se i sramite - uznemireno je nastavila Aleksandra, a zatim objavila fotografiju progoniteljke i poentirala:

- Molim vas ignorišite ovu psihičku bolesnicu od koje ja ne mogu da živim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.