Tatjana platila baštovanu da joj ubije muža: Nudila neverovatnu sumu, ali se plan izjalovio

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatjana platila baštovanu da joj ubije muža: Nudila neverovatnu sumu, ali se plan izjalovio

Podignuta optužnica protiv Tatjane B. iz Sente zbog sumnje da je pokušala sa 1.600 evra potplati čoveka koji je povremeno radio u porodičnoj bašti da likvidira njenog supruga VIŠE javno tužilaštvo u Subotici podiglo je optužnicu protiv Tatjane B. (48) iz Sente, koja je uhapšena 15. avgusta zbog sumnje da je pokušala da sa 1.600 evra potplati baštovana da ubije njenog muža Zorana B. (49). Viši sud u Subotici potvrdio je optužnicu tužilaštva, na koju će se odbrana >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << osumnjičene najverovatnije žaliti.Kako "Novosti" saznaju, tokom istrage je došlo do prekvalifikacije krivičnog dela, pa tužilaštvo Tatjanu B. sada optužuje za podstrekivanje na ubistvo, a ne za podstrekivanje na teško ubistvo. Tatjana B. se od hapšenja nalazi u pritvoru zbog sumnje da je od maja do 15. avgusta, više puta, tražila od Z. K. (33) iz Sente da ubije njenog supruga i da mu je za to, navodno, obećala 1.600 evra. PROČITAJTE JOŠ: Senta: Baštovanu dala novac da joj likvidira mužaPotencijalni ubica, poznanik je ove dobro situirane porodice, jer je kod njih povremeno radio u bašti. Policija sumnja da je osumnjičena 1.000 evra ranije dala baštovanu, a uhapšena je prilikom primopredaje još 80 evra. Prilikom saslušanja u Subotici, ona je negirala krivično delo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NUDILA 1.600 EVRA DA JOJ LIKVIDIRA MUŽA Tatjana platila baštovanu da joj ubije supruga, ali je plan propao

Izvor: Blic, 07.Dec.2019

Više javno tužilaštvo u Subotici podiglo je optužnicu protiv Tatjane B. (48) iz Sente, koja je uhapšena 15. avgusta zbog sumnje da je pokušala da sa 1.600 evra potplati baštovana da ubije njenog muža Zorana B. (49). Viši sud u Subotici potvrdio je optužnicu tužilaštva, na koju će se odbrana...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.