TOME SU POSVEĆENI ALEKSANDRA SUBOTIĆ razotkrila Dragojeviće! Odakle im tolika kuća? OTKRILA OD ČEGA ŽIVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 19:55

''TOME SU POSVEĆENI'' ALEKSANDRA SUBOTIĆ razotkrila Dragojeviće! Odakle im tolika kuća? OTKRILA OD ČEGA ŽIVE

Sad se sve saznalo.

Аleksandra Subotić morala je posle tri nedelje da napusti rijaliti zbog zdravstvenih problema, a onda se šokirala kada je primetila da Dalila Dragojević sve više vremena provodi u društvu Filipa Cara.

- Izašla sam iz zdravstvenih razloga, jer terapija koja mi je potrebna i uslovi za lečenje nisu mogli da se ispune u rijalitiju. Treba mi mir, a onda ne bih mogla da iznesem program kakav očekuju od mene. Bitno je da sam sada dobro - kaže Aleksandra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Subotićeva je otkrila od čega Dejan i Dalila žive imajući u vidu da je tokom veze sa Davidom Dragojevićem znala mnoge detalja iz njihovog porodičnog života.

- Ja koliko znam, njih dvoje snimaju neke klipove koje izbacuju svaki drugi dan na svoj kanal na internetu. Tome su posvećeni, zajedno na tome zarađuju i to je njihov zajednički novac, to bar ja znam.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.