TEŠKA OPTUŽBA! Karađorđe duguje velike pare poznatom muzičaru? Evo šta on kaže na to! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA OPTUŽBA! Karađorđe duguje velike pare poznatom muzičaru? Evo šta on kaže na to! (VIDEO)

Razlog ulaska u "Zadrugu".

Kao i svake subote, ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" odgovarali su na pitanja novinara i tom prilikom su otkrili mnoge tajne o svojim međusobnim odnosima, kao i o pikanterijama iz Bele kuće.

SKANDAL! DIREKTNA DISKVALIFIKACIJA: Prekid, David i Aleks IZAŠLI - haos sa Lunom, pa je uletele Zerina

Jedan od ukućana koji je privukao najviše pažnje za crnim stolom bio je Karađorđe Subotić. Predstavnike sedme sile je zanimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li su tačne glasine da je u "Zadrugu 2" ušao da bi skupio pare koje duguje porodici jednog poznatog repera.

-Da li je istina da si ušao zato što duguješ trideset hiljada evra roditeljima poznatog repera za lokal u Vojvode Stepe? - glasilo je pitanje.

- To je apsolutno netačno - kratko je prokomentarisao Karađorđe.

Njegova bivša žena Ljuba Pantović je dala neodređen komentar na ovo pitanje i otkrila da je to jedna nezgodna priča u koju su uključeni ljudi koji više nisu među živima.

S*KSI RADA! Vrele grudi joj KIPE, a kad se okrenula - OBLA G*ZA ispada iz PROVIDNE ČIPKE! Uf! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SLOBA SA BIVŠOM ZADRUGARKOM! Prvo ih uhvatili kako se DRŽE ZA RUKE, a sada je uradio OVO! Ojha! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018

Gde ima dima....Nakon što su se Sloba Radanović i bivša zadrugarka Eleonora Miljković, tokom njegovog nastupa, naočigled svih, držali za ruke, usledio je još jedan pevačev potez koji govori o tome da se između njih nešto itekako dešava...SKANDAL! DIREKTNA DISKVALIFIKACIJA: Prekid, David...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.