TAMO ĆU DA JE UDARIM! Čabarkapa se oglasio o Zadruzi - SPREMAN SAM! A Subotićki poručio OVO! Strah i trepet

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMO ĆU DA JE UDARIM! Čabarkapa se oglasio o Zadruzi - SPREMAN SAM! A Subotićki poručio OVO! Strah i trepet

Ne sluti na dobro!

Aleksandar Čabarkapa spreman je da uđe u "Zadrugu 2" sa ciljem da uništi svoju bivšu ljubav Aleksandru Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu.

Čabarkapa otkriva tajni plan po kome će Aleksandru dovesti, kako kaže, do nervnog sloma.

- Ja sam spreman. Znam gde je najslabija i tamo ću da je udarim. Prvo što bih uradio kada bih ušao u "Zadrugu" je to da bih smuvao Staniju Dobrojević. Tu bi Aleksandra eksplodirala. Ona je bolesno ljubomorna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ne bi mogla da me gleda kako kreš*m Staniju, a da ne napravi neki haos - rekao je Aleksandar, koji tvrdi da mu veza koju starleta ima sa Vladimirom ne bi predstavljala problem.

Pogledajte rezultate

- Ma kakva je to veza?! Ja bih to raspi*kao za dva dana. Onaj lažni Crnogorac ne bi imao nikakve šanse. Čuo sam ranije da je Stanija slaba na mene, kod nekih se čak i raspitivala o meni, tako da mi je teren već pripremljen - tvrdi bivši Aleksandrin i komentariše odnos koji Subotićka i Dragojević imaju u rijalitiju.

- Iz aviona se vidi da se ne vole. Pitanje je trenutka kada će raskinuti i kada će se ta veza raspasti. Sve što je fejk i lažno ne može da dugo da traje, pa ni njihova veza. Iskreno, ne pratim ih, samo mi je dovoljno da joj vidim facu da znam koliko je srećna i koliko uživa - ističe Čabarkapa.

Podsećanja radi, Subotićeva je prijavila Aleksandra za navodno izvršeno nasilje nad njom, a da li će do sličnih situacija dolaziti i u rijalitiju, videćemo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čabarkapa pred ulazak u Zadrugu otkrio šokantnu tajnu o njemu i Staniji!

Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2018, 19:42

Aleksandar Čabarkapa ne krije da želi da uđe u Zadrugu sa ciljem da uništi Aleksandru Subotić, sa kojom ima ćerku Magdalenu. Čabarkapa ima plan da smuva Staniju Dobrojević, koja je u vezi sa Vladimirom Tomovićem, a kako sam kaže, Aleksandra bi izludela od ljubomore. – Ja sam spreman. Znam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.