Subotičke investicije: Obnova bolnice, proširenje vodovoda i kanalizacije, završetak Pozorišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2022, 21:19

Subotičke investicije: Obnova bolnice, proširenje vodovoda i kanalizacije, završetak Pozorišta

Kompletna obnova Opšte bolnice, izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, završetak rekonstrukcije Narodnog pozorišta su neki od značajnih projekata koji će se u Subotici završiti ili započeti u ovoj godini.

O rekonstrukciji Opšte bolnice Subotica govori se već godinama, ali čini se da će ove krenuti konkretna realizacija ovog značajnog projekta koji pre svega treba da doprinese boljoj zdravstvenoj zaštiti građana i pružanju kvalitetnijih usluga.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Radi se ukupno 35 hiljada kvadratnih metara. Projekat će se realizovati fazno, a njegova ukupna vrednost je preko 40 miliona evra.

Subotica ove godine učestvuje i u projektu "Čista Srbija" u okviru kojeg će biti izgrađeno 110 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, kao i dva prečistača - u Čantaviru i Bajmoku.

Problem sa javnim nabavkama usporio je završetak rekonstrukcije zgrade Narodnog pozorišta u Subotici koji je već odavno apostrofiran kao najveće ulaganje u oblasti kulture u Srbiji. Taj posao će takođe biti nastavljen ove godine.

Kako je istakao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, realizacijom pomenutih projekata Subotica postaje još bolje mesto za život, mada je i prošla godina pokazala da sve veći broj ljudi iz ostalih delova Srbije bira grad na severru Vojvodine kao mesto svog stalnog života.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.