Subotićka PRETI da će RAZBITI KIJU, a Kockareva joj ODMAH odbrusila - ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom, BUM

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2019, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotićka PRETI da će RAZBITI KIJU, a Kockareva joj ODMAH odbrusila - ZAPUŠILA USTA jednom rečenicom, BUM

Kratko i jasno!

Aleksandra Subotić odlučila je da postane pevačica kao i njene rivalke iz "Zadruge" Kija Kockar i Luna Đogani.

Starleta, koja je trenutno na Crnogorskom primorju, kaže da je sigurna kako će imati veće hitove od svih rijaliti zvezda koje su se okušale kao pevačice.

- Imaću najveće hitove. Ma biću bolja od Kije, ali i od Lune. Razvaliću ih obe. Već imam menadžera, izabrala sam ljude koji će mi raditi numere, a i mama mi pomaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svemu. I Peca me podržava u tome jer smatra da sam izabrala pravi put - samouvereno je poručila Aleksandra, a sada se oglasila i Kockareva, koje je odgovorila Subotićevoj.

- Nisam to znala, ali ja sam poznata po tome da svima želim tu sreću. Što se tiče tih stvari, ja sam opuštena. Svako ima svoje mesto na estradi ,a ja sam svoje zauzela. Aleksandri stvarno želim svu sreću - poručila je Kija.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.