Suboticatrans raspisao javnu nabavku osam polovnih prigradskih autobusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2021, 12:45

Suboticatrans raspisao javnu nabavku osam polovnih prigradskih autobusa

Subotički javni prevoznik „Suboticatrans” raspisao je javnu nabavku osam polovnih prigradskih autobusa.

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, predmet nabavke su vozila starosti u rasponu od 2006. do 2009. godišta ili mlađa, standarda motora od Euro 3 do Euro 5, sa manuelnim, odnosno automatskim menjačima, te tačno preciziranim granicama pređene kilometraže.

Od ponuđača se zahteva isporuka svih vozila iste marke, a preferira se nemački MAN.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
„Prednost ima ponuda u kojoj su ponuđeni autobusi proizvođača koji je u najvećem broju prisutan u voznom parku naručioca MAN”, navedeno je u dokumentaciji.

Vrednost nabavke je procenjena na 35,7 miliona dinara, a vozila će biti plaćena na 15 jednakih mesečnih rata.

Ovo nije prvi put da Suboticatrans flotu obnavlja polovnim autobusima, a poslednja nabavka novih autobusa bila je u oktobru 2019. godine, kada je kupljeno deset novih gradskih i progradskih vozila turskog proizvođača Otokar.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.