Subotica tuguje za dečakom koji je stradao na Divčibarama

Izvor: RTS, 13.Jun.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica tuguje za dečakom koji je stradao na Divčibarama

Grad na severu Bačke danas je u žalosti zbog tragične pogibije Alekse Dimitrova, učenika trećeg razreda subotičke osnovne škole "Miloš Crnjanski", koji je stradao kada je na kolonu dece na Divčibarama koja su bila na ekskurziji na ovoj planini naleteo automobil "tojota", beogradskih registracija, kojom je upravljao vozač V. V. (43).
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << U školi niko nije davao izjave za medije, ali su povodom ove tragedije održani sastanci aktiva roditelja i drugih školskih organa.
Novinarske ekipe nisu mogle ni da priđu porodičnoj kući Dimitrovih, jer su prijatelji porodice blokirali taj deo ulice Antona Aškerca.
Građani Subotice u neverici i sa tugom komentarišu ovu tragičnu nesreću u kojoj su povređene i dve Aleksine vršnjakinje T. S. i V. T.
Đaci iz njegovog odeljenja koji se se juče vratili u Suboticu, danas su saznali da im je drug mrtav i ostavljaju cveće u dvorištu škole.
Komemoracija za malog Aleksu Dimitrova biće održana sutra, 14. juna u 11 sati u školi, a sahrana je u 15.30 na pravoslavnom groblju "Dudova šuma" u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.