Subotica izdvaja 6 miliona dinara za pakete penzionerima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica izdvaja 6 miliona dinara za pakete penzionerima

Grad Subotica izdvojiće novčana sredstva u iznosu od šest miliona dinara koja će biti opredeljena za nabavku paketa pomoći starijim osobama iz tog grada, a koji primaju penzije sa najnižim iznosima. Kako je navedeno na sajtu grada, paket će sadržati osnovne prehrambene proizvode i sredstva za dezinfekciju.

Ta odluka doneta je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije, na kojoj je doneta i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naredba da se u Upravi za trezor otvore namenski računi za uplatu dinarskih i deviznih donacija fizičkih i pravnih lica za pomoć u borbi protiv epidemije virusa korona.

Na sednici je doneta i zabrana rada kozmetičkim salonima i salonima za tretmane za ulepšavanje, salonima za masažu, pedikir i manikir i frizerskim salonima na teritoriji tog grada.

Zabranjuje se, takođe, korišćenje parkova, dečijih i rekreacionih igrališta.

Primena naredbi donetih na današnjoj sednici počinje sutra.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.