Izvor: Scandal.rs, 05.Apr.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Što ih više pljuju, oni su sve aktivniji? David i Ana sinoć imali seks na ovom mestu! (video)

David Dragojević i Ana Korać su u poslednje vreme glavna tema u rijalitiju “Zadruga”. Dobar deo naroda je osudio njihovu vezu jer Dragojević nije raskinuo sa Aleksandrom Subotić pre nego što je uplovio u romansu sa Anom. Nakon žestokih uvreda koje je uputio svojoj bivšoj verenici Aleksandri Subotić, Dragojević je Koraćevoj priznao da je voli The post Što ih više pljuju, oni su sve aktivniji? David i Ana sinoć imali seks na ovom mestu! (video) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SRBOLJUB OTKRIVA: ALEKSANDRA JE U VEZI SA STARIJIM ČOVEKOM!

Izvor: Scandal.rs, 05.Apr.2019

Zadrugarka Aleksandra Subotić vratila se u rijaliti nakon što ju je bivši dečko David Dragojević zamenio sa Anom Korać. Aleksandra se odmah pohvalila cimerima kako je u Novom Sadu našla simpatiju, a mnogi su se pitali ko je zapravo taj misteriozni muškarac, pa je njen stric Srboljub odlučio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.