Starica pala pod autobus pošto su joj vrata priklještila ruku

Izvor: RTS, 02.Okt.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica pala pod autobus pošto su joj vrata priklještila ruku

Žena u Subotici teško je povređena pošto je pala pod autobus prilikom izlaska na stanici, kada joj je ruka ostala zarobljena u vozilu.
Saobraćajna nesreća, u kojoj je teško povređena D. B. (77) iz Subotice, dogodila se u naselju Radijalac u Aleji Maršala Tita, oko 14.20.

Prema prvim saznanjima, starija žena je izlazila iz gradskog autobusa na liniji broj 2, a kada je vozač autobusa pokrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vozilo, začuli su se jauci.
Očevici su naveli da je ženi ruka ostala zarobljena u vratima autobusa, a nakon pokretanja vozila, pala je pod točkove gradskog autobusa.
Osim policije, angažovano je vatrogasno vozilo da bi se podigao autobus, a lekari Hitne pomoći ukazali su D. B. prvu pomoć.
Sa teškim telesnim povredama opasnim po život, žena je prebačena u subotičku bolnicu.
Nakon operacije, koja je protekla uspešno, D. B. je u stabilnom stanju i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege, rekao je za RTS dr Slobodan Puškar, direktor Opšte bolnice u Subotici.
"Međutim, zbog ozbiljnih povreda žena je i dalje vitalno ugrožena", dodao je dr Puškar.
Zamenica Osnovnog javnog tužioca iz Subotice obavila je uviđaj.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ZAGLAVILA JOJ SE RUKA PA ZAVRŠILA POD TOČKOVIMA: Starica teško povređena prilikom izlaska iz autobusa

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2019

Prilikom izlaska iz gradskog autobusa Subotičanka D.B. (77) oko 14 časova, zadobila je teške telesne povrede zbog kojih je u životnoj opasnosti Prilikom izlaska iz gradskog autobusa Subotičanka D.B. (77) oko 14 časova, zadobila je teške telesne povrede zbog kojih je u životnoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.