Stanija otkrila Ljubi da Aleksandra još uvek čeka Davida: Ona misli da je ovo sve igra!

Izvor: Svet, 04.Feb.2019, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija otkrila Ljubi da Aleksandra još uvek čeka Davida: Ona misli da je ovo sve igra!

Sinoć, Stanija Dobrosavljević ušla je u Zadrugu i odmah je odlučila da otkrije neke pikanterije.

Tako je razgovarala sa Ljubom Panotović kojem je rekla da njena ćerka Aleksandra Subotić još uvek čeka Davida Dragojevića iako je on u vezi sa Anom Korać.
Ona je nepopravljiva. Ovo njoj ništa ne znači (veza Davida i Ane), čeka ga… u stvari, ne znam, bolje da ćutim. Da ne dobijem po nosu – rekla je Stanija.
  >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
I dalje? -šokirala se Ljuba, a onda je dodala:
Ona misli da je ovo sve igra produkcije, možda čak i moja… I da ona ne želi da prihvati to kao stvarnost.
Ondaa je rekla da je upozoravala Aleksandru da će je David ostaviti. Stanija branila Davida, rekavši da ga je Aleksandra gušila i da je bila veoma naporna dok je bila u Zadruzi, pre nego što je diskvalifikovana zato što je udarila Minu Vrbaški.
svetsvet
The post Stanija otkrila Ljubi da Aleksandra još uvek čeka Davida: Ona misli da je ovo sve igra! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE ALEKS NAKON ŠTO JU JE DAVID TERAO KUĆI - GRMI: Odlučila GDE nastavlja da živi! A Ljuba...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2019, 03:17

Zbrka....Kao i svakog ponedeljka nakon izbora potrčka i omiljene osobe počela je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". To je vreme kada voditelj podseti sve zadrugare na situacije koje su obeležile nedelju iza nas...Milan je prvo želeo da čuje komentar od Davida Dragojevića kako sada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.