Spartak nemoćan protiv Brondbija, s dva gola zaostatka putuje u Dansku

Izvor: Beta, 09.Avg.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartak nemoćan protiv Brondbija, s dva gola zaostatka putuje u Dansku

Fudbaleri Spartaka iz Subotice izgubili su večeras u Beogradu od Brondbija u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.Golove za Brondbi na stadionu "Rajko Mitić" postigli su Dominik Kajzer u 29. minutu i Hani Muhtar u 46. minutu.Fudbaleri Spartaka propustili su dve prilike u prvom poluvremenu do kojih su došli posle kontranapada. Prvo je šutirao Bojan Čečarić, ali je lopta otišla preko gola, a zatim i Ognjen Djuričin, čiji je šut odbranio golman Brondbija.Posle centaršuta Entonija Junga s leve strane u 29. minutu, Kajzer se našao izmedju dvojice igrača Spartaka i sa šest metara smestio luptu u gol za vodjstvo Brondbija.Na startu drugog poluvremena gostujući igrači su duplirali prednost preko Muhtara, koji je šutirao s ivice šesnaesterca i savladao Nikolu PerićaDrugi gol usporio je igru fudbalera Spartaka koji do kraja meča nisu uspeli da stvore novu priliku za gol, pa se rezultat nije menjao. Revanš meč igraće se 16. avgusta na stadionu Brondbija u Danskoj.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

TRENER SPARTAKA ZADOVOLJAN IGROM Gaćinović: Propustili smo svoje prilike, pa smo kasnije bili kažnjeni za to

Izvor: Kurir, 10.Avg.2018, 07:28

Trener Spartaka Vladimir Gaćinović rekao je posle poraza od danskog Brondbija da je zadovoljan igrom svog tima u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.