Sada tukao ŽENU - a sećate se zašto je Tomović DISKVALIFIKOVAN IZ PAROVA u paketu sa Slađom Petrušić?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada tukao ŽENU - a sećate se zašto je Tomović DISKVALIFIKOVAN IZ PAROVA u paketu sa Slađom Petrušić?

Ovo mu nije prvi put!

Vladimir Tomović juče je diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog toga što je udario Aleksandru Subotić pesnicom u glavu, međutim, gledaoci koji duže prate rijaltije u Srbiji znaju da ovo nije prvi put da ovaj takmičar iz Crne Gore bude diskvalifikovan.

Isto se dogodilo i 2016. godine, kada je Tomović učestvovao u "Parovima 4" Tada, on je izbačen iz luksuzne zemunske vile zajedno sa starletom i pevačicom Slađom Petrušić, a razlog je bio njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nepoštovanje odluka produkcije. U nekoliko navrata, oni su se bunili i odbijali da za vreme prenosa uživo sede po rasporedu koji je produkcija odredila želeći da sede jedno pored drugog, zbog čega su više puta bili slati u izolaciju.

POSLE PREBIJANJA ALEKSANDRE: Oglasio se Vladimir Tomović! Nećete verovati KAKVU PORUKU je poslao!

Izbacivanje Vladimira Slađe podiglo je tog maja 2016. veliku prašinu i usledile su brojne poruke podrške njihovih navijača, koji su smatrali da je ta odluka bila nepravedna. Ipak, učesnici "Parova" imali su drugačije mišljenje.

KAO DA JE PUKLA KOST! Jezivo! Ali ALEKSANDRINO LICE? Gospode! Stanija i Lazar otkrili ŠOK detalje TUČE

Nenad Marinković Gastoz rekao je da mu nije jasno zašto nisu hteli da poštuju pravila i da je on odavno shvatio da to nema smisla.

- I ja sam se nekada tako bunio i protivio, ali sam shvatio da tako ne ide. Ako mi kažu da sednem tamo, sešću tamo, i šta sad. Mi ovde primamo solidan honorar, i ja mislim da to nije poniženje. Nije mi sve potaman ovde i neke stvari mi fale, ali šta da radim - komentarisao je tada Gastoz koji će kasnije postati i dvostruki šampion "Parova".

SLABIĆ! Posle Vladimirovog prebijanja Aleksandre, oglasila se i Davidova MAMA! A evo šta predviđa SINU

Vesna Rivas je rekla da su se Slađa i Vladimir ponašali kao da su svi došli kod njih u goste.

Pogledajte rezultate

- Ko je Slađa da kaže da neće da sedi pored "govnara"? Svakog jutra je vređala ostale, nazivala ljude jazavcima, govnima, govedima - čudila se Vesna.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Zadruzi tukao ŽENU - a sećate se zašto je Tomović DISKVALIFIKOVAN IZ PAROVA u paketu sa Slađom Petrušić?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018

Ovo mu nije prvi put!..Vladimir Tomović juče je diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog toga što je udario Aleksandru Subotić pesnicom u glavu, međutim, gledaoci koji duže prate rijaltije u Srbiji znaju da ovo nije prvi put da ovaj takmičar iz Crne Gore bude diskvalifikovan...Ništa više neće biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.