Sa čičicom u vezi! Miljana Kulić OPLELA po Aleksandri Subotić, dira joj i PORODICU! Rat u NAJAVI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2019, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sa čičicom u vezi!" Miljana Kulić OPLELA po Aleksandri Subotić, dira joj i PORODICU! Rat u NAJAVI!

Taman kad su svi mislili da joj je Luna trn u oku!

Gostovanje Milljane Kulić u emisiji "Narod pita" koju je vodio Darko Tanasijević, izazvala je lavinu komentara i poziva gledatelja koji su želeli da saznaju sve detelje iz njenog života.

Ona je tokom gostovanja progovorila o svom trenutnom životu, odnosu sa bivšim verenikom Lazarom Čolićem Zolom, a na kraju je oplela po bivšim Zadrugarima.

Za kraj je ostavila Aleksandru Subotić i njenu novu vezu  >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i novu ljubav, a ona smatra da je očigledno da je Aleks sa novim dečkom zbog novca, jer između njega i Davida Dragojevića nema sličnosti, a da je Aleks volela Davida.

- Čovek ima pedeset godina, kakva simpatija, može otac da joj bude. Izgleda joj super simpatija - rekla je Miljana, a potom je otpevala pesmu "Ti bi mogla da mi budeš ćerka".

- Sad je kao sa mamicom u dobrim odnosima, sa čičicom je u vezi. Šta će biti za deset godina, kad on bude stariji - rekla je Miljana.

Ona smatra da je Aleksandra imala teške trenutke u životu, ali da ni ona nije nedužna.

- Aleksandra je ispala izigrana, ali ona nije cvećka, znam je duži niz godina. Prvo ne govori sa majkom, pa sa ocem, a onda je u rijalitiju bila dobra sa Karađorđem, sada se pomirila sa majkom, a oca odstranila - rekla je Miljana.

S*ksi senjorita se RAZGOLITILA NA PLAŽI: Paparaco snimio Milicu Pavlović - muškarci u TRANSU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.