SVE POČELO KAO DOGOVOR SA ALEKS!? Ana i David imali TAJNI PLAN sa Subotićkom, a SUTRA će REĆI ISTINU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE POČELO KAO DOGOVOR SA ALEKS!? Ana i David imali TAJNI PLAN sa Subotićkom, a SUTRA će REĆI ISTINU!

Uživo u emisiji!

Ana Korać i David Dragojević su izašli iz Zadruge, bez pobede, a nisu se plasirali ni na prve tri pozicije, ali su izašli zaljubljeni i sudeći po njihovim objavama na Instagramu njihov ljubava je i dalje jaka.

Ono što je mnogo zaintrigiralo je i što se njih dvoje nisu pojavili na proslavi povodom finala, na kojoj su bili svi Zadrugari.

O njihovom odnosu i ogromnoj ljubavi o kojoj govore i trude se da je pokažu, dosta se spekulisalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Neki Zadrugari tvrde da je njihova ljubav iskrene i da tu nema igre koja je uobičajena za rijaliti, ali ipak postoje i oni koji tvrde suprotno.

Na nas je najveći utisak ostavila ispovest Snežane Perović Blondi, majke Save Perovića, za koju smo se uverili, a to je i ona sama rekla da "nema dlake na jeziku", da je ova ljubavna priča počela kao prevara-

- Ja sam bila u izolaciji sa Aleks i rekla sam joj jer se dosta svađala sa Davidom, da mu da prostora malo. Ona mi je priznala da su se njih dvoje sve dogovorili još pre ulaska u Zadrugu, da naprave priču, a čuli su se i sa Anom. Međutim, niko nije računao da će se David zaljubiti u Anu - ispričala je Blondi.

Koliko ima istine u ovoj priči? Ostaje da vidimo, a u međuvremenu je David na svom Instagram profilu najavio da će on i Ana gostovati u "Pitanjima gledalaca" sutra uveče u 22 časa.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.