SVADBA PA JOS VECE IZNENADjENJE Aleksandra i David ce se vencati u Parovima otkriveno i kog datuma

Izvor: medio.rs, 21.Apr.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBA PA JOS VECE IZNENADjENJE Aleksandra i David ce se vencati u Parovima otkriveno i kog datuma

Aleksandra Subotić i David Dragojević bili su presrećni kada su čuli da će postati roditelji, a venčanje će uskoro biti obavljeno u rijalitiju

Aleksandra Subotić i David Dragojević sinoć su saznali da će postati roditelji, zbog čega je usledio pravo zaprepašćenje u rijalitiju “Parovi“.

Iako se dugo spekulisalo oko toga da li je Aleksandra u drugom stanju, rezultat testa potvrdio je sumnje, a budući mama i tata bili su presrećni kada su čuli vest, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << baš kao i njihovi roditelji.

Printskrin: TV Happy

Naravno, kako je i očekivano, uslediće i svadba koju će produkcija organizovati u “Parovima”, a već se šuška i o datumu kada će mladenci stati pred oltar, kao i tome da će ćerkicu nazvati Una.

Printskrin: Dailymotion

U pitanju je 16. maj, kako je naveo numerolog, a da li će zaista tako biti i koja još iznenađenja produkcija priprema gledaocima, kao i da li će, prema pisanju happy.rs, biti i rijaliti porođaja, ostaje da vidimo.

Pogledajte kako je David reagovao kada je saznao da će postati otac:

David PLACE KAD JE VIDEO rezultat testa da... by youtubepanda
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.