Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTIĆEVA NA IVICI POMRAČENJA SVESTI ZBOG DAVIDA I ANE: Oglasio se psihijatar i upozorio na ALARMANTNO STANJE!

David Dragojević je brzo posle Aleksandrine diskvalifikacije našao zamenu. On i Ana Korać su na iznanađenje svih započeli ljubavnu vezu i uopšte se ne kriju. Niti ih dotiče kako to utiče na Aleksandru Subotić. Svi su se pitali kako će na ovo reagovati temperamentna Aleksandra, koja je poznata po svojim ispadima besa. Odgovor na to The post SUBOTIĆEVA NA IVICI POMRAČENJA SVESTI ZBOG DAVIDA I ANE: Oglasio se psihijatar i upozorio na ALARMANTNO STANJE! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAVID I ANA VEĆ PRIČAJU O BEBI: Smislili su plan za budućnost, a Subotićeva će zbog ovoga doživeti SLOM! (VIDEO)

Izvor: Press, 25.Jan.2019, 23:07

David Dragojević i Ana Korać pričali su Lazaru o svojim planovima za budućnost, koju su već počeli da planiraju. . Njih dvoje su uplovili u romansu kada je Aleksandra Subotić...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.