Izvor: Press, 28.Nov.2018, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTIĆ PRED KAMERAMA PRETIO LJUBI PANTOVIĆ: Obrisaću patos s vama kalašturama! Srešćemo se ja i ti napolju!

Karađorđe Subotić javno je zapretio bivšoj supruzi Ljubi Pantović da će je prebiti i njome obrisati patos u "Zadruzi", a potom joj je poručio da će se njih dvoje obračunati napolju!
Čim je ušla u rijaliti, bodi-bilderka je krenula u brutalnu svađu s bivšim suprugom. Da se ne podnose, bilo je odmah jasno, ali je Karađorđe otišao toliko daleko da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pantovićki zapretio batinama.
FOTO: PRINTSCREEN PINK
- Klošarko! Ti si jadna i bedna, vidi kakva si, niko te neće - vređao je Karađorđe, a Ljuba je ustala i brutalno mu odgovorila.
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
- Ti si jedna pi*ka, treseš se! Trese ti se vilica kao nekad kada si pokušavao da me biješ - prisetila se Ljuba nasilja kroz koje je prošla, a Karađorđe je na monstruozan način odlučio da je podseti na to pa joj je pretio.
FOTO: PRINTSCREEN
- Ja da hoću da te bijem, ostala bi zalepljena na onom tamo krevetu! Nemoj da obrišem patos tobom! Babo, jadnice, vidi na šta ličiš! Klošarko, transvestitu! Jadna si i bedna! Idi sedi tamo - rekao je Karađorđe, a Pantovićka je sa osmehom na licu provocirala bivšeg pa je reagovalo i obezbeđenje.
FOTO: PRINTSCREEN
- Tukao si me pa si podmićivao da ne odgovaraš! Hajde, obriši patos, hajde, pi*ko, siso, izvoli! - brutalna je bila Ljuba, a Karađorđe je otišao korak dalje i rekao da će se obračunati s Pantovićkom kad izađu iz "Zadruge".
FOTO: ZORANA JEVTIĆ
- Došla si ovde da se prezentuješ u pravom obliku. Duvaj ga! Spodobo! Srešćemo se ja i ti napolju pa ćemo da pojasnimo sve! - šokirao je on sve zadrugare, a Ljuba je skočila:
FOTO: PRINTSCREEN, PINK
- Evo, zapamtite ovo! On mi javno preti da ćemo se sresti napolju i da će to da reši. To je taj divan gospodin koji štiti žene - rekla je ona.
U njenu odbranu skočile su Miljana i Marija Kulić, koje su ga nazivale "pi*kom" a Subotić je i njima zapretio da će ih prebiti.
FOTO: PRINTSCREEN
- I treba da se obriše ovaj divan patos s vama kalašturama! Jadne ste i bedne - rekao je on gledajući u stranu pa ga je Ljuba nazvala narkomanom.
- Šta gledaš u stranu? Je l' su to tikovi od nekih zabranjenih supstanci? - brutalna je bila Ljuba.
FOTO: PRINTSCREEN
Njihova ćerka Aleksandra sve vreme je ćutala i nemo posmatrala roditelje, a verovatno je u glavi imala flešbekove iz detinjstva. Naime, ona je često pričala da joj je u tom periodu bilo teško jer je otac i nju psihički i fizički zlostavljao.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.