STIGLO HITNO UPOZORENJE Nevreme koje je haralo Hrvatskom stiže i u Srbiju, u naredna dva sata biće kritično!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 10:25

STIGLO HITNO UPOZORENJE Nevreme koje je haralo Hrvatskom stiže i u Srbiju, u naredna dva sata biće kritično!

Ovog jutra i prepodneva u Subotici i na severu Vojvodine jaka kiša i pljuskovi sa grmljavinom

Nevreme koje je noćas haralo u Hrvatskoj jutros je stiglo i u Vojvodinu. O tome je najavu izdao i Republički hidrometeorološki zavod.

– U naredna dva sata na severu Bačke i Banata umereno oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom – stoji na njihovom sajtu.

O nevremenu u Vojvodini izvestio je i meteorolog Đorđe Đurić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
– . U ostalim predelima Srbije sunčano. Pred nama pravi letnji dan, temperatura do 34°C. Krajem dana i tokom večeri u većem delu Srbije nestabilno sa pljuskovima i grmljavinom, uz mogućnost i grmljavinskih oluja i nepogoda – napisao je on.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Upozorenje na obilne pljuskove noćas i sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje za područje Srbije na vremenske nepogodine noćas i sutra.Tokom noći na severu, a sutra i u ostalim krajevima lokalno se očekuju kratkotrajne nepogode - obilni pljuskovi sa količinom kiše većom od 20 milimetara za kratko vreme, grmljavina,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.