Izvor: Blic, 24.Feb.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO Policajci u redovnoj kontroli zaustavili autobus "Laste" koji je vozila KONDUKTERKA!

U okviru redovne kontrole vozila, policijska patrola je jutros u 9.30 kod Kikinde zaustavila autobus prevoznika "Lasta" koji saobraća na relaciji Beograd-Subotica i privela T. A (31) koja je upravljala vozilom bez odgovarajuće vozačke dozvole D kategorije. A, kako "Blic" nezvanično saznaje radi se o osobi koja je zaposlena kao kondukterka!
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“ČEMU OVOLIKA GALAMA, NISAM NIKOGA UBILA...” Ispovest kondukterke koja se našla za volanom “Lastinog” autobusa

Izvor: Blic, 24.Feb.2019

"Zamolio me je kolega da preuzmem volan i samo malo da pomerim autobus jer je njega boleo stomak, imao je stomačni virus", ovako za "Blic" počinje priču kondukterka T. A. (31) koja je bez vozačke dozvole D kategorije bila za volanom autobusa "Laste" u trenutku kada ih je zaustavila patrola policije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.