ŠOK PROZIVKE u novom broju SVETA: BABA LJUBA JE LJUBOMORNA NA SVOJU ĆERKU ALEKSANDRU!

Izvor: Svet, 16.Apr.2018, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PROZIVKE u novom broju SVETA: BABA LJUBA JE LJUBOMORNA NA SVOJU ĆERKU ALEKSANDRU!

Ljuba Pantović, majka Aleksandre Subotić, opet je ispljuvala svoju ćerku, a usput potkačila i bivšeg muža Karađorđa.
“Ljuba vređa sve oko sebe jer tako leči svoje komplekse, očigledno je da je ljubomorna na ćerku. Ma Ljuba je najveće zlo, hoće na sve načine da Aleksandri oduzme Magdalenu, a ja vas pitam kakva je to majka i baba? Magdalena je divna, ona uživa kod mene i mi se super slažemo. Baba Ljuba je očito i dalje zaljubljena u mene čim me konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << komentariše, ali odmah da joj poručim da me u životu ne zanima i da ću se boriti da zaštitim Aleksandru i Magdalenu od svih, pa i od nje, baba Ljube”, kaže Karađorđe.
POTRAŽITE OSTATAK TEKSTA U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!
KUPITE NOVI SVET: Saška Karan otkriva STRAŠNU TAJNU: Sloba ISTUKAO Lunu u WC-u! ŠOKANTNO: Nadežda TRUDNA? Sa majkom skovala plan da uhvati Mikija na dete! NOVAK UCENJEN: Zbog trenera NAPUŠTA SEKTU!

SvetSvet
The post ŠOK PROZIVKE u novom broju SVETA: BABA LJUBA JE LJUBOMORNA NA SVOJU ĆERKU ALEKSANDRU! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PUNA SEBE! Dalila poručila Aleksandri: UVEK SI BILA ISPOD MENE! Pokazali joj DAVIDOVE poruke! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2018

Drama porodice Dragojević se nastavlja!..Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" su na programu sinoć imali "Izbacivanje"...Dalila Dragojević je zauzela prvo mesto na tabeli sa osvojenih 43,9 odsto glasova. Na drugom mestu, na opšte iznenađenje svih u vili našao se Mladen Vuletić sa osvojenih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.