ŠOK! Ako se vratim u Zadrugu ...Vladimir Tomović UDARIO Subotićevu, ali ovo niko nije OČEKIVAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! "Ako se vratim u Zadrugu ..."Vladimir Tomović UDARIO Subotićevu, ali ovo niko nije OČEKIVAO!

Totalni obrt!

Vladimir Tomović je zbog toga što je tokom svađe udario Aleksandru Subotić diskvalifikovan iz Zadruge.  Nakon toga javnost se podelila, na one koji ga podržavaju i one koji ga osuđuju.

 Tomović se nakon izlaska držao svoje priče da je bio isprovociran da ovo uradi. Ipak, čini se da njegov život iako su mnogi mislili nije krenuo silaznom putanjom, bar kad je posao u pitanju.

Kako prenosi Espreso od kako je diskvalifikovan Tomović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobija ponude da reklamira proizvode, a sve za novac koji ne može da odbije. Naime, novinari Espresa su ga sreli u jednoj prodavnici brze hrane na Žarkovu, gde im se poverio o svojim novim projektima.

- Zamisli koliko mi ponuda stiže. Evo, na Instagramu mi non-stop stižu ponude za reklamiranje. Treba samo da okačim fotografiju brenda koji reklamiram i dobijem pare, vrlo je jednostavno - raspoloženo je objašnjavao bivši zadrugar prijatelju, a potom priznao da planira povratak u rijaliti.

On se još uvek nada povratku u Zadrugu i u tom slučaju, nema nameru da odustane od ovih poslovnih ponuda.

- Ako se vratim u "Zadrugu", zadužiću nekog da umesto mene objavljuje reklame jer neću da propustim dobru priliku - rekao je on.

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.