Izvor: Press, 17.Dec.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRDIŠ NA POVRAĆKU I SINTETIKU, NISI OSETILA DA SPAVAŠ U FEKALIJAMA! Miki brutalno izvređao Rebeku

Preko ovoga se ne prelazi
Tokom prethodne noći izbio je novi sukob pod okriljem Bele Kuće. Miki Đuričić i Rebeka Popović ušli su u novu svađu. Osim što se ovom ukućaninu nije svidelo ponašanje njegove cimerke, kao i stavovi, Đuričić se sa Popovićevom svađao i zbog Aleksandre Subotić.
Rebeka je pokušavala da objasni kako ona ne podržava nikoga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << već da želi da čuje i jednu i drugu stranu, u ovom slučaju Aleksandre i Zerine, kako bi izgradila svoje mišljenje, kao i da su ljudi skloni lažima pa samim tim sve očekuje. Đuričić se sa ovim nije složio.


- Moram da složim kockice. Sama ću na kraju odlučiti šta mislim. Nisam ni na čijoj strani. Davida znam od ranije, imamo baš bliske zajedničke prijatelje. - započela je priču Rebeka.
foto: Printscreen
- Ti si najveći lažov i ološ kojeg sam ja upoznao! Nećeš moći da radiš na televiziji nikada, a ni kao onaj što dostavlja novine, jel ti jasno! - urlao je Miki.
- Zašto ti misliš da mene dotiče išta od toga što ti pričaš? Jel ti stvarno misliš da si meni nešto bitan? Pusti me na miru da ja radim onako kao mislim da treba i da formiram svoje mišljenje na osnovu svojih zapažanja a ne da moram tebi slepo da verujem! - pitala ga je Rebeka

- Što nisi tako ranije skakala? Marš u pi*ku materinu! Jeb*m li ti sve! Veliki branioče pravde! Ne možeš da budeš fensi riba kao Dragana. Nemaš odeću za to. Jeftina si, smrdiš na sintetiku! Ti želiš da budeš deo drugog sveta. Da nisu pustili snimak, ne bi znali da ti krevet smrdi! Nije znala da spava na smrdljivom krevetu, marš! Spavala i ćutala, kaže Bora da oseća povraćku. - pričao je Miki Rebeki.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.