SLETEO S PUTA, PA UDARIO U KAMION Subotičanin poginuo u teškoj nesreći, tragediji kumovala BRZINA

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

SLETEO S PUTA, PA UDARIO U KAMION Subotičanin poginuo u teškoj nesreći, tragediji kumovala BRZINA

Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija

D. B., muškarac star 38 godina iz Subotice, poginuo je noćas od posledica povreda koje je zadobio u teškoj saobraćanoj nesreći na zaobilaznom Palićkom putu u Subotici, nedaleko od Privremenog prihvatilišta za migrante.

U Policijskoj upravi Subotica potvrdili su za “Blic” da se oko dva sata jutros dogodila nezgoda u kojoj je jedna osoba izgubila život.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << />Prvi rezultati istrage su pokazali da je uzrok nesreće najverovatnije neprilagođena brzina usled koje je vozač izgubio kontrolu nad vozilom marke “pežo 307”, sleteo sa puta na travnati deo, a zatim na betonski deo gde se nalazio kamion sa prikolicom u koji je udario.
Automobil je odnet na vanredni tehnički pregled, a telo nastradalog vozača biće poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.





The post SLETEO S PUTA, PA UDARIO U KAMION Subotičanin poginuo u teškoj nesreći, tragediji kumovala BRZINA appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

TEŠKE NESREĆE NA PUTEVIMA SRBIJE Dve osobe poginule u dve saobraćajne nezgode

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020

Dve osobe nastradale su noćas na putevima Srbije u dve saobraćajne nesreće. .Jedan nesreća dogodila se oko 2 sata posle ponoći u Subotici, kada je čovek za volanom automobila, najverovatnije pri velikoj brzini, izgubio kontrolu, sleteo sa puta na travu, a zatim na beton gde je udario u parkirani...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.