SA SLAVLJA PRAVO U SMRT! Jovan (18) zaspao za volanom? Vraćao se sa ROĐENDANA, a onda se mercedesom ZAKUCAO U DRVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA SLAVLJA PRAVO U SMRT! Jovan (18) zaspao za volanom? Vraćao se sa ROĐENDANA, a onda se "mercedesom" ZAKUCAO U DRVO!

Vraćajući se sa proslave osamnaestog rođendana školskog druga, u subotu ujutru u saobraćajnoj nesreći na perferiji Subotice nastradao je Jovan V. (18).

Do udesa je došlo na putu između sela Donji i Gornji Tavankut oko četiri časa iza ponoći, kada je automobil u kome su se nalazili Jovan i njegov vršnjak B. R. sleteo sa puta i udario u drvo. Od siline udarca oba mladića, inače učenika Srednje poljoprivredne škole, zadobili su teške telesne povrede od kojih je Jovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preminuo u bolnici, dok je drugi mladić još uvek u teškom stanju i nalazi se u Opštoj bolnici u Subotici.

Automobilom, belim “mercedesom", kako se nezvanično saznaje, upravljao je nastradali mladić. Pretpostavlja se da je na trenutak zaspao tokom vožnje zbog čega je prešao u suprotnu traku, a zatim sišao sa puta i udario direktno u drvo.

- Šta se tačno dogodilo, niko ne zna. Bili su na rođendanu druga iz razreda, to je bio poslednja proslava 18. rođendana ove godine. Inače su svi išli jedni kod drugih i veoma se lepo družili - kaže nam Jovanov poznanik.

Telo tragično nastradalog Jovana V. prevezeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Sahrana je u utorak.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.