Radnik u 93. minutu ostao bez boda

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik u 93. minutu ostao bez boda

Preokreti, 5 golova, neizvesnost, žestoka borba i Radnik koji je poveo, a potom ostao bez ijednog boda tokom sudijske nadoknade viđeni su u Subotici, u meču 26. kola Superlige, koji je završen sa 3:2 u korist Spartaka.

Golgeter Igor Zlatanović u 27. minutu doveo je svoj tim do vođstva. Do pred kraj poluvremena održala se prednost Surduličana, iako su ih Subotičani potpuno nadigrali i imali brojne prilike, ali je onda na scenu stupio Nemanja Obradović, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je minut pre kraja ovog dela izjednačio, a dva minuta po povratku na teren podario Spartaku prvo vođstvo.

Nisu se dali ni gosti, a kruna njihovih napora stigla je u 81. minutu, kada je Radnik preko Bogdana Stamenkovića ponovo izjednačio na 2:2. I kada je delovalo da će sa krajnjeg severa na jug Srbije stići bod, u trećem minutu sudijske nadoknade neopisiva sreća na Gradskom stadionu u Subotici - Vladimir Otašević pogodio je za konačnih 3:2.

I pored poraza, Radnik je sačuvao 8. poziciju na tabeli.

U sledećem kolu Surduličani će dočekati kruševački Napredak, ali ih pre toga, u sredu 13. marta očekuje četvrtfinale Kupa protiv Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.