Putevi Srbije: Izmena u režimu saobraćaja zbog radova

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 18:24

Putevi Srbije: Izmena u režimu saobraćaja zbog radova

Zbog sanacije kolovoza na auto-putu Subotica Sad - Novi Sad do 15. avgusta saobraćaj će se odvijati dvosmerno na pravcu Novi Sad - Subotica.

Na petlji Vrbas je omogućeno uključenje i isključenje sa autoputa iz pravca Subotice ka Novom Sadu, nakon završenih radova na direktnoj i indirektnoj rampi, kao i na zaustavnoj traci.

Na obilaznici oko Beograda, na mostu broj 13 do 15. avgusta od 07.00 do 17.00 časova obavljaće se radovi na zameni oštećenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci, a u zoni petlje Orlovača.

Na deocnici Leskovac jug - Leskovac (Bratmilovce) do 19. septembra odvijaće se radovi na pojačanom održavanju, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno, usporeno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na outu Županjac - Poljanice (Moravci-Ljig) završeni su radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, dok su na autoputu Surčin - Obrenovac u oba smera od danas do 20. jula planirani radovi na košenju trave. Radovi se izvode u pokretu sa povremenim zatvaranjem zaustavne trake.

Na deonici Kneževići - Bela Zemlja - Užice, kod petlje Sušica u toku su do 1. avgusta radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“, a saobraćaj je preusmeren preko novoizgrađene devijacije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova teretna vozila čekaju na graničnim prelazima Horgoš, Kelebija i Batrovci, na izlazu iz zemlje u proseku 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

RADOVI NA PUTU Zbog sanacije kolovoza na autoputu Subotica - Novi Sad do 15. avgusta vozila mogu ovom putanjom

Izvor: Blic, 15.Jul.2020

Zbog sanacije kolovoza na autoputu Subotica - Novi Sad u smeru ka Novom Sadu, a u blizini petlje Vrbas, do 15. avgusta saobraćaj će se odvijati dvosmerno na pravcu Novi Sad - Subotica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.