Pronađen Vuk Čelebić (33) iz Bačke Topole nakon 6 dana potrage!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen Vuk Čelebić (33) iz Bačke Topole nakon 6 dana potrage!

Muškarac je nestao u utorak, kada je bez telefona i ličnih dokumenata, otišao od kuće.

Vuk Čelebić (33) koji je nestao pre 6 dana pronađen je danas oko 16.30 sati.

Vuk je, pronađen živ i zdrav, bez ikakvih fizičkih povreda.

Njegova porodica se zahvaljuje Policijskoj stanici Bačka Topola na izuzetnom zalaganju policajaca u potrazi za Vukom, Policijskoj upravi Subotice, svima koji su na bilo koji način pomogli policiji u pronalaženju njihovog brata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i onima koji su pružili podršku deljenjem objava na društvenim mrežama o nestanku.

Za sada nije poznato više detalja.

Podsetimo, Vuk je nestao u Bačkoj Topoli u utorak. Tri dana kasnije, zvanično je prijavljen njegov nestanak, kada se u potragu uključila i policija. Vuk je to jutro otišao od kuće, bez telefona i ličnih dokumenata, što je dodatno unelo misteriju u njegov nestanak.

Tokom prethodnih nekoliko dana policija i porodica su dobili nekoliko tragova, odnosno indikacija gde bi mogao biti Vuk, ali pronađen je tek danas tokom poslepodneva, što je je potvrđeno u Policijskoj upravi Subotica za portal Moja Bačka Topola.

Za sada nije poznato više informacija osim da 33-godišnjak nema povrede i da se dobro oseća.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađen Vuk Čelebić iz Bačke Topole

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2019

Vuk Čelebić iz Bačke Topole koji je nestao pre nekoliko dana juče je pronađen, javlja portal mojabackatopola.rs...On je pronađen živ i zdrav, bez ikakvih fizičkih povreda...Porodica se zahvaljuje Policijskoj stanici Bačka Topola na izuzetnom zalaganju policajaca u potrazi za Vukom, Policijskoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.